Vem är jag?

Jag hittade lite frågor när jag googlade runt på "lär känna mig bättre". Tyckte att det kan vara bra att ni får en liten inblick på vem jag är och vad jag sysslar med. 
 
1. Har du ett mellannamn? 
Ja, det har jag faktiskt men det är väldigt få som vet om vad det är för något och det är för att jag vill ha det så helt enkelt. Tycker inte att det är vare sig roligt eller viktigt att veta då det endast är jag som har någon användning av det. 
 
2. Varför började du blogga?
Jag har ju haft riktigt många bloggar och till en början, när jag var yngre alltså så tror jag inte ens att jag gillade att blogga utan jag gjorde endast det för att andra gjorde det. När jag började blogga mer seriöst för något år sedan gjorde jag det för att jag verkligen gillar att skriva och för att jag behöver en plats där jag kan skriva av mig. 
 
3. Har du några mål med bloggen? 
Nej, det har jag inte. Visst skulle det vara kul att ha en välbesökt blogg men det är ingenting jag går och tänker på. Tycker som sagt bara att det är kul att blogga och jag tror att jag behöver det helt enkelt. 
 
 
4. Hur gammal är du? 
Jag är fjorton, men fyller femton om tjugo dagar. 
 
5. Hur är du som person? 
Utåt sett är jag nog oftast väldigt glad men det är bara en fasad som jag har byggt upp. När jag väl mår dåligt är det något jag håller inom mig, precis som med allt annat. Jag är en väldigt stängd person som dessutom har väldigt svårt att lita på folk. Ibland handlar det inte ens om att jag har svårt att lita på folk utan jag kan inte bara få ur mig saker. Det känns som att det tar stopp, vem skulle vilja höra om mina problem? Dessutom så har ingen frågat, vill de veta så frågar de tänker jag oftast även om jag vet att jag aldrig skulle säga sanningen. Jag har alltid känt ett visst behov att att inte visa mig sårbar.

Om jag någon gång har skadat mig eller har fått ont har jag alltid försökt hålla gråten inne och visa mig stark, det är samma sak med hur jag mår. Med andra ord så kan man säga att jag alltid försöker vara starkare än vad jag är.
Jag är även ganska negativ som person, kan ha väldigt negativa åsikter om saker jag aldrig testat eller saker jag aldrig kommer att testa. Jag vänder på det allra mesta och ser det i en negativ synvinkel. Det har jag alltid gjort och det är något som jag har accepterat att jag gör, vet inte om andra människor har gjort det men det är ju deras problem.
Har dessutom väldigt svårt att känna mig omtyckt, det spelar ingen roll vad folk än säger, jag känner mig oftast väldigt obetydlig och bortglömd. Samtidigt tycker jag att det är enklast så och det är också så jag vill ha det.

Haha, jag får det att låta som om jag är världens negativaste människa, visst när jag väl är glad så är jag oftast riktigt glad även om det ofta tar snabba vändningar då jag kan vara väldigt lättirriterad men när jag skrattar åt saker har jag ofta svårt att sluta, jag har världens sämsta humor på riktigt.

 
6. Går du i någon sport? 
Yes, det gör jag. Jag rider på en ridskola en gång i veckan.
 
7. Vad är ditt favoritämne i skolan? 
Jag har inte direkt något favoritämne men de som jag gillar mest är nog bild. 
 
8. Favoritmat? 
Jag gillar väldigt mycket men mina absoluta faoriter är nog dannes mat, nudlar, lax, tacos och thaimat. Mmm, känner hur det vattnas i munnen efter mat just nu, haha.