Spikat

 
 
Då har jag spikat planer för helgen! Det blir att åka till fammo vilket ska bli superkul då jag inte har sett henne på ett bra tag. Eftersom att jag inte kommer att ta med datorn dit då jag ändå inte har internet hos henne så antar jag att det kommer att komma upp några tidsinställda. Ska börja klura på det ikväll eller senast imorgon innan jag åker. Kommer i såfall hem på söndagskvällen eller natten, det beror helt och hållet på vad Janne har för sig. Har även spikat lite planer för nästa vecka. 
 
Måndag: På måndag tänkte jag ta en buss till djurmagazinet för att köpa en svart sele och ett koppel till katten. Hade behövt få med mig henne på en fototur och eftersom hon inte gillar halsband får det bli en sele, en svart också så att den smälter in bättre på henne. Vill att den ska synas så lite som möjligt på bilderna. Kan säga att en av dom bilderna ska vara med på min header, vet redan hur bilden ska se ut. 
 
Tisdag: På tisdag skulle jag helst vilja fota, vill ha bilder så fort som möjligt. Dessutom vill jag kunna börja med min header och det fattas fortfarande tre bilder innan jag kan börja med den. *suck* 
Ska försöka slita med mig Emelie, jag kan inte fota bilder på mig och katten ensam. 
 
I övrigt har jag inga fler planer utom Piteå Dansar och Ler. Det är inte heller helt spikat ännu men tror faktiskt att jag åker ner dit. Det blir ju som en sista "semester" innan mitt ridläger/ min kvällskurs börjar, sen börjar ju även skolan igen och då är det fullt ös, medvetslös. 
 
Min stjärna!