Dåligt humör

Hatar denna dag, är på så himla dåligt humör och är rikitgt lätt irriterad, hoppas det lättar när man kommer till stallet senare idag för att rida sin sista gång denna kvällskurs. Har sovit lite och dåligt och jag kan ta och tacka de som började borra vid sju tiden och har borrat då och då sedan dess. Känner mig även stelare än vanligtvis och har träningsvärk i låren. Träningsvärk brukar vara en såndär härlig känsla men inte idag, dessutom så bultar huvudet och inte finns det en enda alvedon hemma. 
 
Födelsedagen igår hur blev den då? Jag kan säga att jag fick ensam äta upp min tårta för ingen från släkten kom. Känns väl sådär, men mer tårta till mig själv, dock mindre presenter. Nu ska jag försöka äta någonting och sen kanske vila någon timma innan jag måste åka till stallet och mocka. 
 
Gårdagens lektion för Ålle gick väldigt bra, och vi tränade på takt och tempo. Ville inte krångla alldeles för mycket med det där då Sessan hade fått en väldigt fin framåtbjudning och jag ville inte att hon skulle tappa den och bli seg och spänd igen. Vi jobbade även väldigt mycket galopp och att hitta en bra takt och ett bra tempo, i vänster varvet fick man vara på henne hela tiden för hon ville gärna sakta av och gena i hörnpasseringarna så fick använda mycket skänkel och styra hene dit jag ville. I högervarv var hon mycket duktigare men det är väl säkert för att hon har lättare med högergaloppen. Hoppas på ett minst lika bra pass idag annars kommer jag bara bli irriterad och låta det gå ut över andra vilket är trist.